Expekt - Sportspel

Sportspel i Expekt är fresta nya spelare med välkomstbonus på 100% upp till 100 euro. Varje spelare kan fördubbla sin första insättning upp till 100 euro. Välkommen bonus kommer att vara aktiv endast för första gången och bonuspengar kommer att läggas till spelarens konto efter en sväng vid minimal hastighet av 2 EUR.

Till gratis bonus måste spelaren följa strikt reglerna för beviljande av bonus i Expekt Sportspel som finns på Expekt hemsida. Spelare kan sätta in pengar i annan valuta men bonus läggs bara upp till 100 euro. Den maximala storleken på bonusen kommer inte att förändras, oavsett valuta som används. För att få välkomstbonus måste du registrera dig på Expekt Sportspel, bekräfta din e-postadress, registrera dig och besöka bonus hemsida för att registrera bonus. I denna kampanjer systemspel är inte tillåtet - att dra tillbaka välkomstbonus måste spelare vända honom minst fyra gånger och för att varje spelare har 60 dagar från dagen för mottagandet av bonusen. Efter 60 dagar, kommer inte vänt bonuspengar tas bort från spelarens konto.

Välkommen bonus kan inte kombineras med andra Expekt bonusar. Att välkomna bonus rotation läggs inte premium, betalas anmälningar av resultaten via SMS. Det finns bara en välkommen bonus för varje spelare registreras från en dator (det räknas av IP-adresser). Denna bonus gäller endast sportspel tjänsten i Expekt. För att få välkomstbonusar i andra Expekt tjänster som poker eller casino du måste följa reglerna för lämpliga tjänster i Expekt.